top of page

Udtalelse fra Ninka Aurora
– deltager i en venindesession

Maria Langekær er den mest guddommelig og vise person, jeg har mødt i mit liv. Hvis du er parat til forandring, er hun den rette kvinde at opsøge.

En venindesession er en fantastisk mulighed for at knytte endnu tættere og stærkere bånd.

Maria overrasker altid, og de udfordringer som jeg har haft i livet, har hun på den kærligste, men bestemte måde fået bearbejdet og vendt, indtil essensen af budskabet er smeltet dybt ind i min sjæl. Den transformation der finder sted, er så dyrebar og med en god veninde ved sin side, kan man hjælpe hinanden med at huske på, hvor man har været, er, og skal hen i livet. Maria er en gave sendt for allerhøjeste sted.

Søstersolidaritet

Det kan være utroligt lærerigt og udbytterigt at opleve en session sammen med din veninde. Erfaringerne viser nemlig, at man efterfølgende bedre kan støtte hinandens udvikling grundet på de fælles oplevelser. Det samme gælder for mødre og døtre og også søstre.Jeg kan tilbyde:
• Værktøjer til at vende forældede mønstre til harmonisk adfærd
• Redskaber til tilgivelse
• Hjælp til at finde iboende talenter
• Fokus på sund livsførelse og sunde tanker
• Støtte til at tolke de mange tegn, man møder i hverdagen
• Praktisk introduktion til de åndelige livslove og principper

Lidt om mine arbejdsmetoder

De værktøjer jeg benytter i min rådgivning er indføling, mine medfødte clairvoyante evner, tarotkort samt den fantastiske viden, jeg har erhvervet mig ved at studere Martinus åndsvidenskab i mange år – og ikke mindst de mange erfaringer jeg har fået ved at efterprøve årsagerne og virkningerne af at leve i pagt med de åndelige livslove og principper i mit daglige liv. Sessionen varer 2 timer og koster kr. 600.Sessionen kan enten foregå hos jer eller i min klinik i Skovlunde.

I kan booke tid på 30 30 59 79 enten ved personlig henvendelse eller via sms. ​Det er muligt at lave aften- og weekendaftaler.Betaling

Beløbet kan enten betales kontant på selve dagen eller kan indbetales på konto 3572 3572610586 (Danske Bank) inden fremmøde. Husk at angive dit fulde navn ved overførslen. Hvis du bliver forhindret, tilbagebetales pengene naturligvis.

bottom of page