top of page

En helt ny og tidssvarende verden venter, når du er parat til at slippe den gamle.

IMG_3872_korrigeret_saturated.png

Rådgivning med ånd i!

​Holistisk rådgivning tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker. Hvilke udfordringer oplever du i dit liv, hvad er vigtigt for dig, og hvad drømmer du om? Du vil blive stillet over for de centrale spørgsmål, som du ønsker at fokusere på og få hjælp til at finde svarene i din højere bevidsthed. Du vil blive guidet i at forstå dine nuværende mønstre og få vist vejen til, hvordan du kommer til at leve i større balance med dig selv og dine omgivelser. Holistisk rådgivning er for dig, der gerne vil hjælpes til at tackle livets daglige udfordringer.

Jeg har siden 2000 støttet mine medmennesker i at skabe forandringer, der varer ved, og som bringer det enkelte menneske ind i en lettere og mere kærlig tilværelse.

I min rådgivning og undervisning benytter jeg indføling, mine særlige psykiske evner, egenudviklede PU-værktøjer, tarotkort samt den fantastiske viden, jeg har erhvervet mig ved at studere Martinus åndsvidenskab i mange år – og ikke mindst ved at efterprøve årsagerne og virkningerne af at leve i pagt med de åndelige livslove og principper i mit daglige liv.

bottom of page