top of page

"I ubalancen

lærer vi.

I balancen

lever vi".

IMG_3872_korrigeret_saturated.png

Maria Sofia Rosengren

Holistisk rådgiver og stifter af Livets Værksted

Introduktion til et helt nyt verdensbillede

LIVETS VÆRKSTED er en platform for personlig og åndelig udvikling, hvor kærlighed, samvær, kreativitet, velvære, viden og vækst er nogle de vigtigste nøgleord.Dagligdagen er vigtigst

Det er Livets Værksteds ønske at være med til at støtte det enkelte menneske i at skabe en sund, meningsfuld og udviklende dagligdag – og på alle planer: Det fysiske såvel som det psykiske, det emotionelle såvel som det åndelige – til gavn og glæde for vedkommende selv og derigennem også for omgivelserne. Ud fra mine egne personlige erfaringer kan det blandt andet gøres ved at få en praktisk og håndgribelig introduktion til de åndelige livslove og principper, som vi alle er underlagt, præcis som vi er underlagt de fysiske, og herigennem få helt nye vinkler på nogle af livets både store og små spørgsmål.

Intuitionen er en gave

Et andet vigtigt element består i at forstå og anerkende, hvilken fuldstændig fantastisk og unik ressource vi alle har via vores intuitions­funktion, som er den åndelige gave vi alle får mere og mere adgang til i takt med, at vi udvikler vores humane evne og vores intelligens, og bringer disse i balance.

Og så de to M’er – Mad og Motion

De må endelig ikke glemmes! Der er nemlig en sammenhæng, mellem den måde vi behandler vores krop på, og den måde eksempelvis andre mennesker behandler os på. 

bottom of page