Hold godt fast i dit livsmod

Nedenfor er nogle fantastiske og forvandlende åndsvidenskabelige artikler, hvis humøret svigter og livet begynder at gøre ondt.

"Alle mennesker har brug for at vide noget
om livsmodet. Det menneske, der er i
besiddelse af det rigtige livsmod, er nemlig
uovervindeligt over for negative kræfter."

Martinus

Artikler til læsning på skærm eller download:
Unaturlig træthed


I vore dage forekommer en meget stor udbredelse af den svaghed, vi kalder ”træthed”. Der er mennesker, der kan føle sig så trætte, at de synes, at de kunne lægge sig fladt ned på jorden for at hvile, næsten ligegyldigt hvor de så end befinder sig. At en sådan træthed er meget gene­rende, er selvfølgeligt. De fleste mennesker er ikke sådan stillet, at de ikke har et eller andet arbejde at skulle udføre for dermed at tjene til livets ophold. Og i et sådant tilfælde bliver det pågældende menneske endnu mere nedbrudt, idet trætheden da begynder at gå det på nerverne.Læs hele artiklen her.

Hent printvenlig pdf-fil.

Livsmodet


Alle mennesker har brug for at vide noget om livsmodet. Det menneske der er i besiddelse af det rigtige livsmod, er nemlig uovervindeligt over for negative kræfter.Læs hele artiklen her.

Hent printvenlig pdf-fil.

 

Guddommen og livsmodet

Den absolutte betingelse for et fuldkommen sundt og lykkeligt liv
for det levende væsen er væsenets livsmod og dets harmoniske forhold
til Guddommen.Læs hele artiklen her.

Hent printvenlig pdf-fil.

 

Indvielse


Hvis ikke der var en mening med de nuværende tilstande i verden, med krigen og alle de øvrige besværligheder, ville det være yderst nedslående. Men der er en mening, en hensigt.Læs hele artiklen her.

Hent printvenlig pdf-fil.