Tilgivelse er vejen til fred

Der er ingen tvivl om, at det er hårdt for både vores nervesystem og vores fysiske organisme at holde fast i gammelt nag. Og når man begynder at forstå, at vi har flere liv og at alt hvad man har mødt af ubehageligheder i dette liv, er noget man har sendt ud i et tidligere liv, føles det både meningsfyldt og lettende at give slip og tilgive.

 

At tilgive betyder ikke, at man accepterer og støtter op omkring specifikke gerninger eller handlinger, der har været ubehagelige. Det betyder blot om, at man arbejder på at tilgive sig selv eller det menneske, der der har gjort noget ubehageligt imod én. 

“Alt skal tilgives. Hvis disse ord og begreber kun var en overfladisk fanatikers fantasifostre, ville de for længst have været borte med blæsten.”

Martinus

Materialer til læsning på skærm eller download:
Tilgivelse

 

Læs hvordan man får kræfter til at tilgive sin næste, når han eller hun på forskellig måde generer én og fylder ens liv med vanskeligheder og problemer.Læs hele artiklen her.

Hent printvenlig pdf-fil.

 

​Få kræfter til at tilgive

Ved at straffe mennesker efter juridiske love bryder man den kosmiske lov om at tilgive. Igennem Kristus er der blevet sagt til menneskene, at man skal til­give sin næste ikke blot syv gange daglig, men indtil halvfjerdsindstyve gange syv gange daglig. Det vil i virkeligheden sige, at der ikke findes nogen situation, i hvilken man ikke skal tilgive. Kan det nu også være rigtigt at følge denne læresætning?Læs hele artiklen her.

Hent printvenlig pdf-fil.