top of page

Drømmecollage

 

En drømmecollage hjælper dig med at pleje dine drømme og visioner, så de oftere bliver en del af din daglige bevidsthed og dermed får næring nok til at kunne manifestere sig. Hvis du allerede har en drøm om noget, vil det støtte opfyldelsesprocessen at få den ned på papir, eller måske har du brug for vejledning til at finde ind til dine inderste drømme?

 

Step 1

Fjern forhindringer!

Vi indleder workshoppen med at sætte ord og følelser på de forhindringer, der står imellem dig og den drøm, vi i Step 2 finder frem til,
du skal visualisere på din drømmecollage. Efterfølgende instrueres du i, hvordan du effektivt kan slippe forhindringerne, så der skabes mere plads til drømmen.

 

Step 2

Find drømmen! 

Det næste punkt handler om at få kontakt til dit drømmeunivers og finde ind til den drøm, som er parat til at se dagens lys. Måske ønsker du helt specifikt at finde frem til, hvad du skal fokusere på i det indeværende år. Måske har du allerede mødt en drøm i dine tanker, og er nu parat til at tage den alvorligt. Eller måske har du "glemt", hvad det vil sige at drømme, og har brug for vejledning til at finde ind til den følelse igen. Også her støtter ovenstående værktøjer dig i processen.

 

​Step 3

Skab drømmecollagen!

Sidst men absolut ikke mindst skal vi have gang i tuscher, udklip, maling, karton, glansbilleder, klistermærker, dingenoter, dippedutter og en masse andet, så du kan få skabt din egen helt personlige drømmecollage.

Det kræver ingen forkundskaber at deltage på workshoppen. Du bliver støttet og guidet hele vejen!

Booking

Du kan booke tid til en drømmecollage workshop ved at ringe eller sende en sms på 30 30 59 79 eller via formularen på kontaktsiden. Det er muligt at lave aften- og weekendaftaler.

 

Deltagelse

Du kan enten deltage alene eller vælge at tage en ven/søster/mor/datter med.

Varighed

En workshop varer 3 timer ved 1 deltager og 4 timer ved 2 deltagere.

 

Pris

Pris for 1 deltager inkl. materialer er 850 kr.

Pris for 2 deltagere inkl. materialer er 1.100 kr.

 

Prisen inkluderer materialer, te, frugt og sødt.

Ingen af jordens fantastiske skabelser er tilvejebragt af sig selv. ALT er der bevidsthed bag.

ALT er startet som et menneskes drøm.

bottom of page