top of page

Citat fra åndsvidenskaben

“Hvis det jordiske Menneske var en af sine Forældre frembragt Ting, saa skulde dets fysiske Tilværelse udgøre en Reproduktion af disse Forældre. Men Livet omkring Dem vil hurtigt overbevise Dem om, at dette ikke er Tilfældet. De er ingen Reproduktion? De er en selvstændig og af Famillie og Slægt uafhængig Livsenhed, der evigt har været og evigt vil være.”   

Knyt et bånd, der ikke strammer

Hvis du og din halvvoksne datter har lyst til at opleve en session sammen, kan det være utroligt understøttende – både for jeres nuværende og fremtidige relation. Konflikter, misforståelser og irritation forsvinder nemlig som dug for solen, når de vendes i den rette ånd.Jeg kan tilbyde:
• Værktøjer til at vende forældede mønstre til harmonisk adfærd
• Redskaber til tilgivelse
• Hjælp til at finde jeres respektive iboende talenter
• Fokus på sund livsførelse og sunde tanker
• Støtte til at tolke de mange tegn, man møder i hverdagen
• Praktisk introduktion til de åndelige livslove og principper

Lidt om mine arbejdsmetoder

De værktøjer jeg benytter i min rådgivning er indføling, mine medfødte clairvoyante evner, tarotkort samt den fantastiske viden, jeg har erhvervet mig ved at studere Martinus åndsvidenskab i mange år – og ikke mindst de mange erfaringer jeg har fået ved at efterprøve årsagerne og virkningerne af at leve i pagt med de åndelige livslove og principper i mit daglige liv. Sessionen varer 2 timer og koster kr. 600.Sessionen kan enten foregå hos jer eller i min klinik i Skovlunde.

I kan booke tid på 30 30 59 79 enten ved personlig henvendelse eller via sms. ​Det er muligt at lave aften- og weekendaftaler.Betaling

Beløbet kan enten betales kontant på selve dagen eller kan indbetales på konto 3572 3572610586 (Danske Bank) inden fremmøde. Husk at angive dit fulde navn ved overførslen. Hvis du bliver forhindret, tilbagebetales pengene naturligvis.

bottom of page