top of page

Livets Værksted er en platform for åndelig og personlig udvikling, hvor kærlighed, viden, samvær, kreativitet og vækst er nogle de vigtigste nøgleord.

Har du brug for ny energi, nye svar og vinkler?

Eller går du og tumler med noget helt konkret i dit liv, som du bare ikke kan løse eller forstå? 

 

>> Læs mere

Har du brug for hjælp med at få sat billeder på dine drømme, få støtte i din forvandlingsproces eller er du nysgerrighed på at finde frem til din særlige sans? 

 

>> Læs mere

Er du også ved at vokse ud af det gamle verdensbillede? Altså det verdensbillede der siger, at vi kun lever ét liv og så er det slut, at det altid er de andres skyld, når der sker noget ubehageligt – og at alt, hvad der sker i tilværelsen, er fuldstændigt tilfældigt? Så vil jeg anbefale dig at gå på opdagelse i Martinus åndsvidenskab.

>> Læs mere

Tag hvad du kan bruge – og lad resten ligge!

Foruden af tilbyde holistisk rådgivning og workshops er dette websites formål at inspirere, guide og støtte mennesker på deres personlige udviklingsrejse for at gøre deres liv endnu mere frit, kærligt, rigt og meningsfyldt.Alt er nøje afprøvet

De informationer, PU-værktøjer, tips & råd og opskrifter du kan finde her på siden – og som er til din helt frie afbenyttelse – arbejder jeg selv med i det daglige. Jeg ved derfor, at de virker og er helt fri for ubehagelige bivirkninger.

En helt ny videnskab 

Dét der har været aller vigtigst i min egen udviklingsproces, har været mødet med Martinus åndsvidenskab – også kaldet "Det Tredie Testamente". Og hvem Martinus er, og hvad denne logiske og kærlige videnskab har at byde på, kan du læse meget om her på siden. ​​Og nej – vær ganske rolig! Du er ikke på vej ind i en religiøs sekt, selv ­om du vil møde ord som Gud, Guddom, Bøn osv. – tværtimod! Men dit verdensbillede vil ændre sig – det tør jeg godt love dig!

IMG_3872_korrigeret_saturated.png
Rigtig god fornøjelse

I stor næstekærlighedMaria Sofia Rosengren​

Holistisk rådgiver

30 30 59 79   

bottom of page