top of page

Min egen forvandling

I 2000 var jeg ved at dø. Ikke fysisk, da min krop og dens organer var intakte, og jeg havde masser af gods og guld omkring mig. Men jeg var ved at dø indvendigt. Min sjæls brændstof-indikator havde sneget sig ind i det røde felt, uden jeg havde opdaget det, og der stod “Dead End” på det skilt, jeg var strandet ved.

 

Først røg lasterne

”Dead End”-skiltet blev mit signal til at forlade den velkendte rute, og den første store ændring bestod i, at jeg begyndte at løbe et par gange om ugen. Inden da havde jeg siddet fasttømret foran min skærm i 50-70 timer om ugen og arbejdet med grafisk design med meget stramme deadlines.

 

I 2001 sløjfede jeg kaffen, da jeg følte meget stress i kroppen og valgte samtidig at starte som healer. Det blev dog hurtigt til en talende én af slagsen, da jeg opdagede, at jeg modtog en lind strøm af intuitive beskeder til mine klienter, så snart jeg lagde hænderne på dem. Grundlaget for mit arbejde som holistisk rådgiver blev lagt, og jeg har siden elsket hvert et minut, jeg har brugt på at støtte og hjælpe mine elskede medmennesker videre i livet.

 

I 2003 var det i bogstaveligste forstand cigaretterne, der røg sig en tur, og i 2005 stoppede jeg fuldstændig med at spise kød og andre animalske produkter. I januar 2009 mistede jeg spontant lysten til alkohol, og jeg har ikke rørt en dråbe siden. Sideløbende med udrensningen af min krop brugte jeg al min fritid på at studere alle mulige former for alternative helbredelsesmetoder – psykiske såvel som fysiske – og søgte efter meningen med livet i alverdens hellige bøger og skrifter. Men jeg kunne ikke helt finde mig til rette noget sted.

Mødet med kærlighedens videnskab

Det helt store vendepunkt i mit liv indtraf i foråret 2005, da jeg blev introduceret til Martinus’ åndsvidenskab ved et foredrag, jeg selv havde arrangeret i min daværende spirituelle studiekreds. De logiske og kærlige åndelige udredninger, love og principper talte til mit hjerte, og jeg følte efter blot nogle få minutters introduktion, at nu var jeg endelig kommet ”hjem”.

 

Mange glade timer er gået med at studere, afprøve og forstå, hvorfor det nytter at tænke og føle på en helt ny måde, og hver gang jeg giver den smukke viden videre, fyldes jeg af en ubeskrivelig stor følelse af glæde og taknemmelighed.

 

Lykke kan ikke købes i pilleform

Med næsten en halv million danskere på lykkepiller (2012) og andre vanedannende stimulanser må jeg tro på, at der er andre mennesker derude, der også er strandet og savner mening. Og dem både kan og vil jeg rigtig gerne hjælpe. Hjælpe med at skifte til en livsstil, der ikke kun er sund og befordrende for legemet men også for ånden, for selvrespekten, for intellektet, for vores evne til at føle kærlighed og favne den kosmiske energi, der gennemstrømmer alt levende.

Giv dine børn nogle gode og sunde vaner. Så skal de ikke bruge tid og kræfter på at komme af med de dårlige senere i livet.

bottom of page