top of page

Udtalelse fra Annette Østergaard
– deltager i plenumsession
“Jeg har gennem det sidste år deltaget i en gruppe med

5 andre piger, hvor Maria som rådgiver har støttet og vejledt os alle. Vi har mødtes ca. en gang hver 6. uge. Deltagelsen i denne gruppe har for mig betydet en stor personlig udvikling, som den samlede gruppe og ikke mindst skønne Maria har haft stor indflydelse på. Maria i form af sin altid meget præcise og kyndige vejledning, som hun giver meget professionelt med sine tarotkortoplæg samt hendes intuitive guidning.

Gruppen har, efterhånden som vi har lært hinanden bedre at kende, kunnet bidrage aktivt i processen, og alle 6 piger været på en helt unik udviklingsrejse, som bare fortsætter for hver gang, vi mødes. Jeg glæder mig meget til min videre rejse sammen med Maria og gruppen.​"Udtalelse fra Karina R. Rasmussen

– værtinde ved plenumsessioner

Jeg har lavet over 25 arrangementer med Maria, hvor jeg har samlet 5-6 personer – hovedsagligt kvinder.Sessionen starter med, at vi alle sætter os rundt om bordet og Maria giver en kort introduktion. Under introduktionen fortæller Maria lidt om sin baggrund som rådgiver/tarotlægger men mest om åndsvidenskaben. Åndsvidenskaben er – ifølge Maria – den videnskab, der kan hjælpe os mennesker med at forstå, hvad vores tanker og følelser er for nogle størrelser, og kan forsyne os med nogle værktøjer til at ændre på fastkørte livssituationer og forældede mønstre og forvandle disse til harmonisk adfærd.


Herefter kommer deltagere på skift til at sidde ved siden af Maria og ud fra de tarotkort, de trækker – og Marias clairvoyante/clairauditive evner – rådgives og vejledes de med udgangspunkt i de åndelige love og principper (karmaloven, reinkarnationsprincippet (flerlivsprincippet) osv.)Hvert eneste arrangement har været fantastisk. Og langt de fleste deltagere er gået herfra gladere – og med en nyere og mere positiv tankegang og syn på livet.

Jeg kan kun anbefale at bruge nogle timer i selskab med denne kærlige, skønne, fantastiske og positive kvinde.

Et udpluk af kommentarer fra deltagere
Tak for en dejlig, interessant, tårevædet, givende, overraskende, overvældende dag i går.
Det var så dejligt at møde dig Maria.
Tak, Karina, for at lægge hus og lækkerier – og ikke mindst te – til. Hils Maria mange gange ... en særlig vis Q.

Hej Alle. Tak for en hyggelig dag med masser tanker og energi. Nu må vi jo bare forsatte vores arbejde. Vi ses sikkert en anden gang.
​
Hej tøser. Tusind tak for en super hyggelig eftermiddag.
Jeg er godt nok kommet hjem med mange nye indtryk, og er nu meget træt på den gode måde.
​
Hej alle. Tusind tak for en fantastisk dag i jeres og Marias selskab. Det var en skøn livsbekræftende dag.
Jeg faldt i søvn med magasinet over mit hoved.
​
Kære Allesammen. Tak for en utrolig spændende søndag eftermiddag.
Tak til jer alle for en FANTASTISK og dejlig eftermiddag, føler mig virkelig beriget af jeres selskab.
Til jer der blev tilbage, så håber jeg, at jeres oplevelse ikke blev forringet af, at vi var nogen, der tog afsted før alle var igennem.
​
Tusind tak til dig Karina og Maria for at kaste alt den positive energi i os andre.
Fantastisk arrangement...og sikke et stykke kvinde, hende Maria... Jeg var vild med hendes energi og hendes viden. Tak for rigtig hyggelig dag.

 

Drag nytte af andres råd og erfaringer

Gennem de sidste 2 år har jeg arbejdet med plenumsessioner med stor succes til følge. Langt de fleste deltagere synes nemlig, at det er lige så interessant og lærerigt at høre de andre deltageres oplevelser, som det er at fokusere på egne.Er værtinderollen noget for dig?

Hvis du har lyst til at høre nærmere om, hvad det vil sige at være værtinde for en plenumsession, så ring til mig på 30 30 59 79 eller skriv en sms. 

Hver deltager modtager 1/2 times personlig rådgivning og der skal medregnes 1 time til intro og afrunding.

Max. 6 deltagere og min. 4.Lysten til at lære nyt er nok

Man behøver ikke at have konkrete spørgsmål for at være med i en plenumsession. Bare lysten til at lære nyt om sig selv og andre. Tarotkortene hjælper nemlig med at vise, hvilket tema som den enkelte i øjeblikket har allermest brug for støtte i.

 

Lidt om mine arbejdsmetoder

De værktøjer jeg benytter i min rådgivning er indføling, mine medfødte clairvoyante evner, tarotkort samt den fantastiske viden, jeg har erhvervet mig ved at studere Martinus åndsvidenskab i mange år – og ikke mindst de mange erfaringer jeg har fået ved at efterprøve årsagerne og virkningerne af at leve i pagt med de åndelige livslove og principper i mit daglige liv.Pris pr. deltager er kr. 300.Betaling

Beløbet kan enten betales kontant på selve dagen eller kan indbetales på konto 3572 3572610586 (Danske Bank) inden fremmøde. Husk at angive dit fulde navn ved overførslen. Hvis du bliver forhindret, tilbagebetales pengene naturligvis.  

bottom of page