top of page

Få sat ord på det, du bevidst og ubevidst tænker og føler...

Det har virkelig hjulpet mig i min egen bevidstgørelsesproces at tage stilling til og arbejde med nedenstående temaer. Håber inderligt, at det også vil hjælpe dig. Du kan vælge at udfylde siderne alene eller sammen med en fortrolig.  

Tilgivelse er vejen til fred

At lære at tilgive sig selv og andre kan være svært, men meget vigtigt at øve sig i. Mangel på tilgivelse er nemlig årsagen til mange kroniske lidelsers opståen, da nag skaber ubalance i vores system.

Bøn

Da vores primære hjemsted er den åndelige verden, er det muligt at kommunikere med denne verden direkte – også når vi befinder os i en fysisk organisme. Denne form for åndelig kommunikation sker gennem bøn.

​Når vi får svar på en bøn, kan det komme via mennesker i vores omgivelser, der uden selv at være sig det bevidst, har modtaget en impuls fra det åndelige plan. Men det kan også ske, at vi får et direkte svar fra den åndelige verden, som vejleder os.

Glæde

Giv dig tid til at mærke efter, hvad der virkelig gør dig glad og skriv det ned. Opgaven lyder så efterfølgende på at få masser af det ind i dit liv.

Så nyt. Høst nyt

Her har du mulighed for at så nogle nye "afgrøder" på din indre mark, så du i fremtiden kan høste noget nyt. Eksempler kan være, glæde, tilgivelse, sundhed, taknemmelighed, tolerance, kreativitet, osv. 

Storskrald

Hvilke gamle og utidssvarende tanker, følelser og forestillinger bærer du rundt på? Notér dem ned og få dem derefter sat ud til storskrald.

Oprydning

Oprydning skaber flow. Lav en liste over, hvor og i hvad du trænger til at få ryddet op.

Tag fat i punkterne et efter et
– og få eventuelt hjælp fra en ven.

Din gave

Alle mennesker her på jorden er lige værdifulde, men vi har meget forskellige formål. Kender du dit? 

Ellers sæt dig ned i ro og mag og tænk over, hvor du synes, der trænger til forandring. Så er dit formål sikkert at gøre en forskel inden for det område.

Tak er kun et fattigt ord

Taknemmelighed er én af de letteste og mest kraftfulde måder at forvandle livet på. Hvis du er oprigtigt taknemmelig, vil du tiltrække lykke, uanset hvor du er og hvad du laver. Hvis du lever i taknemmelighed hver eneste dag, vil livet bringe dig de dejligste gaver!

Ønskeseddel

Hvad ønsker du dig allermest af fysiske ting lige i øjeblikket? Notér det i boblen, da det er meget lettere for vores skytsenglene at hjælpe os med at opfylde vores ønsker, når de kender dem.

Sunde vaner

Det vi er bevidste om, kan vi forandre. På sedlen her kan du notere nogle af de nye, sunde vaner som du vil i gang med.

​Min drømmetavle

Vores drømme består af tanker, som ikke er blevet fysiske endnu. Men tanker er små levende væsener, som vokser sig større og større og mere og mere synlige jo mere lys, næring og kærlighed, de får – for så til sidst at blive håndgribelige og virkelige.

Digt

Vælg selv et emne du vil skrive et digt om, eller lad dig inspirere af temakortene, som du kan hente her.

Det handler bare om at lade ordene flyde ud på papiret. Skriv med hjertet og ikke med hjernen.

Mit indre barn

Du kan lære meget om dig selv ved at huske på, hvad der gjorde dig glad som barn, da barnesindet er uhyre autentisk. Opgaven består efterfølgende i at få stemningen fra nogle af de livsglade og genopdagede energier tilbage i dit liv. 

Kærlighed

For at tiltrække dig den partner, som du inderligt ønsker dig, skal du først fremelske de kvaliteter i dig selv, du ønsker vedkommende skal indeholde. På den måde kan karmaloven hjælpe jer med at få kontakt.

Forvandling

Denne øvelse hjælper dig til at foretage et karriereskift. Hvis du f.eks. arbejder som bibliotekar og hele livet har drømt om at stå på en scene og fyre jokes af, så er det måske på tide at give din indre standup-komiker mulighed for at udklække under dine kærlige og beskyttende vinger.

Dit ophavs skjulte skatte

Da vi selv har valgt vores forældre, inden vi inkarnerede her på jorden, kan det være yderst værdifuldt at sætte fokus deres positive sider. Deri kan nemlig ligge nogle af vores egne talenter. 

bottom of page