top of page

"Fald og fejltrin giver erfaringer. Erfaringer fører til livsviden og livsviden fører til kosmisk klarsyn eller indvielse."

Martinus

Maria Sofia Rosengren

Holistisk rådgiver og stifter af Livets Værksted

Introduktion til et helt nyt verdensbillede

LIVETS VÆRKSTED er en platform for personlig og åndelig udvikling, hvor kærlighed, samvær, kreativitet, velvære, viden og vækst er nogle de vigtigste nøgleord.Dagligdagen er vigtigst
Det er LIVETS VÆRKSTEDs store ønske at være med til at støtte det enkelte menneske i at få skabt sig så sund, meningsfuld og udviklende en dagligdag som overhovedet muligt – og på alle planer (– det fysiske såvel som det psykiske, det emotionelle såvel som det åndelige) – til gavn og glæde for vedkommende selv og derigennem også for omgivelserne. Og ud fra mine egne personlige erfaringer kan det bl.a. gøres ved at få en praktisk og håndgribelig introduktion til de åndelige livslove og principper, som vi alle er underlagt, præcis som vi er underlagt de fysiske, og herigennem få helt nye vinkler på nogle af livets både store og små spørgsmål.

Intuitionen er en gave
Et andet vigtigt element ligger i at forstå og anerkende, hvilken fuldstændig fantastisk og unik ressource vi alle har liggende i vores intuitions­funktion, som er den åndelige gave vi alle får mere og mere adgang til, i takt med vi udvikler vores humane evne og vores intelligens og bringer disse i balance.

 

Åndsvidenskaben forklarer intuitionsfunktionen på følgende måde:

"Intuitionsfunktionen sætter individet i stand til at udnytte erindringsmateriale, der forlængst er udgået af dets dagsbevidsthed, hvilket vil sige forlængst glemt af samme individ, medens intelligensfunktionen kun sætter individet i stand til at udnytte det af sit eget erindringsmateriale, der endnu er fremme i dets dagsbevidsthed."

Og så de to M’er – Mad og Motion
De må endelig ikke glemmes! Der er nemlig en sammenhæng mellem den måde vi behandler vores krop på og den måde andre mennesker behandler os på. Det er logik på højt plan!

bottom of page