top of page

Den glade, lyse og lette bolig

Trænger du til lidt mere liv, lethed eller kulør i tilværelsen? Så kan det hjælpe at få ryddet op i dit hjem og få integreret mere lys og flere farver. Hjælpen er på vej!

Føles det for uoverskueligt at gå i gang alene med at rydde op i skabene, i bøgerne, på loftet, i garagen, under sengen, i kommodeskufferne, i filerne på computeren osv., så står jeg til rådighed.

Det behøver ikke at koste

Jeg har arbejdet med grafisk design og har mange års erfaringer i at skabe hyggelige hjem, og jeg tager altid udgangspunkt i det eksisterende, så forvandlingen ikke koster en formue. Jeg sætter en ære i at få det bedste ud af det, du allerede har.

Men først skal der ryddes op. Oprydning er en vigtig del af processen – da det skaber plads til det nye – og det hjælper jeg meget gerne med. Ture til genbrugsstationen er derfor også en del af min assistance.En 7 timers session inkl. transport koster kr. 1.200. Du kan booke tid på 30 30 59 79 ved personlig henvendelse eller via sms.

Det er muligt at lave aften- og weekendaftaler.

Betaling

Beløbet kan enten betales kontant på selve dagen eller kan indbetales på konto 3572 3572610586 (Danske Bank) inden fremmøde. Husk at angive dit fulde navn ved overførslen. Hvis du bliver forhindret, tilbagebetales pengene naturligvis. 

 

bottom of page