top of page

Klientudtalelser​

Klienter ved en personlig session

 

Therese Hambo

"I coaching med Maria er udgangspunktet, at alt er, som det skal være. Verden er som den skal være. Du er, som du skal være. Din partner og familie er helt, som de skal være. Det samme gælder din chef, dine kolleger, din nabo. Det lyder på en gang ret skræmmende og ikke særlig udfordrende. Men det er udfordrende. Forestil dig, at det eneste der er "galt", er hvordan du ser dig selv. At alt kan ordnes i dig og med dine ressourcer. Din ydre verden spejler blot din indre verden.Det tog mig rigtig mange år at begynde at tro på det. Det virkede for hokus pokus agtigt. Og jeg øver mig stadig. Men jeg kan se og mærke de store muligheder for forandring, der kommer, når man ”tager tingene hjem” og tager større ansvar for sit eget liv og det, som sker omkring én. Ikke mindst så man kan begynde at udfylde sit ypperste potentiale til stor glæde for sig selv og sine omgivelser."

 

Liselotte Müller

“Udover at have nogle fantastiske evner, som gør Maria til en kanon god rådgiver, har hun også en varme, medfølelse og empati, som gør, at man føler sig ganske tryg og meget støttet i sin udvikling. Jeg kan lytte til Maria i timevis; hendes livs­betragtninger er vældigt inspirerende og sætter mange tanker i gang hos mig.”​Dorte Johansen

“Jeg oplever, at Maria rådgiver på baggrund af det mest oprigtige ønske om harmoni for det menneske, hun sidder overfor. Maria planter håb. Hun tænder lys og giver troen på, at vi selv besidder evnen til forandring – en forandringsproces som går mod lyset og ikke op ad høje, stejle bjerge. Maria benytter ikke terapeutiske teknikker. Maria ER sin rådgivning. Hun er en stor varm kilde af oprigtighed. Det skaber tillid og tryghed.”Rikke Uldahl

“Maria rådgiver ikke kun inden for specifikke personlige spørgsmål, men giver mig også en forståelse af hvordan universet, jorden, mennesker og dyr udvikler sig og fungerer sammen. Hun har logiske og kærlige bud på de helt store spørgsmål: Hvorfor er vi her, hvem er jeg og hvad er meningen med livet.I sessionerne bruger Maria ofte tarotkort. Hun lader det altid være op til min højere bevidsthed, hvad der skal tales om, og lidt efter lidt falder samtalen naturligt på nogle oplevelser, jeg lige har haft, som har været problematiske for mig. Vi får talt om tingene og Maria hjælper mig med at finde frem til en måde at tænke, føle og handle på, der gavner både mig selv og mine omgivelser."

 

 

Værtinde ved plenumsessioner

 

Karina R. Rasmussen

"Jeg har lavet over 50 arrangementer med Maria, hvor jeg har samlet 5-6 personer – hovedsagligt kvinder.​

 

Sessionen starter med, at vi alle sætter os rundt om bordet og Maria giver en kort introduktion. Under introduktionen fortæller Maria lidt om sin baggrund som rådgiver/tarotlægger men mest om åndsvidenskaben. Åndsvidenskaben er – ifølge Maria – den videnskab, der kan hjælpe os mennesker med at forstå, hvad vores tanker og følelser er for nogle størrelser, og kan forsyne os med nogle værktøjer til at ændre på fastkørte livssituationer og forældede mønstre og forvandle disse til harmonisk adfærd.Herefter kommer deltagere på skift til at sidde ved siden af Maria og ud fra de tarotkort, de trækker – og Marias clairvoyante/clairauditive evner – rådgives og vejledes de med udgangspunkt i de åndelige love og principper (karmaloven, reinkarnationsprincippet (flerlivsprincippet) osv.).

 

Hvert eneste arrangement har været fantastisk. Og langt de fleste deltagere er gået herfra gladere – og med en nyere og mere positiv tankegang og syn på livet.

 

Jeg kan kun anbefale at bruge nogle timer i selskab med denne kærlige, skønne, fantastiske og positive kvinde."Et udpluk af kommentarer fra deltagere

  • Tak for en dejlig, interessant, tårevædet, givende, overraskende, overvældende dag i går.

  • Det var så dejligt at møde dig Maria. Tak, Karina, for at lægge hus og lækkerier – og ikke mindst te – til. Hils Maria mange gange ... en særlig vis Q.

  • Hej Alle. Tak for en hyggelig dag med masser tanker og energi. Nu må vi jo bare forsatte vores arbejde. Vi ses sikkert en anden gang.

  • Hej tøser. Tusind tak for en super hyggelig eftermiddag. Jeg er godt nok kommet hjem med mange nye indtryk, og er nu meget træt på den gode måde.

  • Hej alle. Tusind tak for en fantastisk dag i jeres og Marias selskab. Det var en skøn livsbekræftende dag. Jeg faldt i søvn med magasinet over mit hoved.

  • Kære Allesammen. Tak for en utrolig spændende søndag eftermiddag.

  • Tak til jer alle for en FANTASTISK og dejlig eftermiddag, føler mig virkelig beriget af jeres selskab.Til jer der blev tilbage, så håber jeg, at jeres oplevelse ikke blev forringet af, at vi var nogen, der tog afsted før alle var igennem.

  • Tusind tak til dig Karina og Maria for at kaste alt den positive energi i os andre.

  • Fantastisk arrangement...og sikke et stykke kvinde hende Maria... Jeg var vild med hendes energi og hendes viden. Tak for rigtig hyggelig dag.

 

 

Deltager i en plenumsession

 

Annette Østergaard

“Jeg har gennem det sidste år deltaget i en gruppe med 5 andre piger, hvor Maria som rådgiver har støttet og vejledt os alle. Vi har mødtes ca. en gang hver 6. uge. Deltagelsen i denne gruppe har for mig betydet en stor personlig udvikling, som den samlede gruppe og ikke mindst skønne Maria har haft stor indflydelse på. Maria i form af sin altid meget præcise og kyndige vejledning, som hun giver meget professionelt med sine tarotkortoplæg samt hendes intuitive guidning.​

Gruppen har, efterhånden som vi har lært hinanden bedre at kende, kunnet bidrage aktivt i processen, og alle 6 piger været på en helt unik udviklingsrejse, som bare fortsætter for hver gang vi mødes. Jeg glæder mig meget til min videre rejse sammen med Maria og gruppen.​"

 

Deltager i en venindesession

 

Ninka Aurora Vedel

"Maria Langekær er den mest guddommelig og vise person, jeg har mødt i mit liv. Hvis du er parat til forandring, er hun den rette kvinde at opsøge.

 

En venindesession er en fantastisk mulighed for at knytte endnu tættere og stærkere bånd.

 

Maria overrasker altid, og de udfordringer som jeg har haft i livet, har hun på den kærligste, men bestemte måde fået bearbejdet og vendt, indtil essensen af budskabet er smeltet dybt ind i min sjæl. Den transformation der finder sted, er så dyrebar og med en god veninde ved sin side, kan man hjælpe hinanden med at huske på, hvor man har været, er, og skal hen i livet. Maria er en gave sendt for allerhøjeste sted."

 

 

Deltagere på et "Find din særlige sans"-forløb

 

Ninka Aurora Vedel og Kevin Markdan

“Det er en rejse, der ikke kan forceres – ej heller stoppes. Vi har nu været igennem lektion 1 og er allerede blevet bevidste omkring, hvordan vi læser de ord, som den åndelige verden giver os, og hvor forskelligt vi tolker dem, men også hvor godt vi komplimenterer hinanden. Det er ekstremt læreridt og inspirerende. Vi glæder os til næste lektion.”

 

"At have været igennem dette forløb har været en ganske særlig rejse igennem det ukendte, som alligevel føltes kendt.

 

Hvad vi forventede ville komme til at ske, skete ikke. Men vi blev guidet trygt og sikkert igennem porten til netop den visdom vi hver især, havde brug for.

 

Hvad vi også lærte var, at når man åbner sig for det ukendte, kommer man igennem et forløb, som åbner døre til det magiske univers, en lærdom så smuk og magisk, at det skulle være alle forundt.

 

Vi blev præsenteret for et let tilgængeligt undervisningsmateriale med tilpas variation af tilgangsvinker til åndsvidenskaben og måder, hvorpå man kan tilgå den og lære fra den.

 

Vi vil på hver sin måde nu gå videre ud i verdenen og bruge det, hvad vi har lært til gavn både for os selv og ikke mindst andre."

 

Liselotte Müller Larsen

"Alle har vi en intuition. Hvor meget vi benytter den, er yderst individuelt. På Maria Langekærs kursusforløb FIND din særlige sans får man trænet at bruge sin intuition, og den bliver tilgået fra mange forskellige vinkler. Det er således en lærerig proces, uanset om man er til ord, billeder, farver eller malerier.

 

Efter forløbet var jeg sprængfyldt af inspiration til, hvordan jeg kan bruge intuitionen endnu mere i min hverdag. Nu bemærker jeg endnu flere små tegn og detaljer.

 

Flere gange i løbet af kurset blev jeg forbavset over, hvor stærk en sans intuitionen er. Tænk at kunne sidde over for et vildt fremmed menneske og intuitivt fornemme, hvilke udfordringer vedkommende arbejder med. Og oven i det at kunne give vedkommende råd og hjælp er en kolossal gave og en fantastisk oplevelse.

 

Jeg kan varmt anbefale kursusforløbet FIND din særlige sans til alle, der har brug for mere kreativitet, magi og ånd i deres liv og hverdag."

 

 

Deltagere på en drømmecollage-workshop

 

Hanne Hansen

"Kærlighed

Mit nye liv

Kan I se ændring?

Kom i mål med dine drømme

Lykke kommer indefra

Pas godt på dit parforhold

Så slap dog af, kvinde

Afsted Hanne

Happy Ending

 

Ovennævnte er citater, der nu pryder mit "kunstværk", alle fundet i ugeblade til lejligheden.

 

Fantastisk dag!

Fantastisk rejse!

Fantastiske Maria – tusind tak!

Knus og god jul!"

 

Karina Jespersen

"En fantastisk inspirerende dag, hvor man bliver dejligt opmuntret til at starte på sit nye liv uden forhindringer. En berigende dag med god udrensning af alt det, der blokerer os – og bestemt stof til eftertanke."

 

Lotte Sangreen

"Super godt! Maria rammer plet hver gang. Inspirerende og udviklende. Glæder mig til 2014, hvor der er noget personlig udvikling, jeg kan arbejde videre med. På vej mod målet!"

 

Lotte Bro Barnkøb

"Spot on! Og personligt!"

 

Susanne Jensen

"Fantastisk workshop! Maria er som sædvanlig skarp, kærlig og meget kompetent."

 

Heidi Braunstein

"Det har været en fantastisk oplevelse. Fordybelse og fokus på egen udvikling. Fint at afslutte med en kreativ proces som opsamling på dagen. Tak for en skøn dag."

Noget af det kærligste man kan være for sine medmennesker,

er et godt eksempel.

bottom of page