top of page

​Udtalelse fra Dorte Johansen
“Jeg oplever, at Maria rådgiver på baggrund af det mest oprigtige ønske om harmoni for det menneske, hun sidder overfor. Maria planter håb. Hun tænder lys og giver troen på, at vi selv besidder evnen til forandring – en forandringsproces som går mod lyset og ikke op ad høje, stejle bjerge. Maria benytter ikke terapeutiske teknikker. Maria ER sin rådgivning. Hun er en stor varm kilde af oprigtighed. Det skaber tillid og tryghed.”

 

 

"Det er spild af tid at lave andre om.

Brug tiden på at forandre dig selv."

 

Maria Langekær

Al forandring starter hos dig

Ifølge åndsvidenskaben er alle levende væsener underlagt karmaloven. Karmaloven er en meget retfærdig undervisningslov (og ikke en gengældelseslov, som mange mennesker tror), der sikrer, at dét man sender ud, får man igen. Et menneske kan derfor kun opleve at modtage ubehagelig karma, sålænge vedkommende selv nænner at være ubehagelig mod sig selv eller andre. 

Da jeg indså det, forstod jeg vigtigheden af at lære at tænke, føle og handle kærligt, og jeg har lige siden arbejdet med at optimere min egen adfærd for derigennem at skabe et lykkeligere liv. Det vil jeg også meget gerne hjælpe mine medmennesker med.

Jeg kan tilbyde dig:

• Værktøjer til at vende forældede mønstre til harmonisk adfærd

• Redskaber til tilgivelse

• Hjælp til at finde dine iboende talenter
• Fokus på sund livsførelse og sunde tanker
• Støtte til at tolke de mange tegn, du møder i hverdagen
• Praktisk introduktion til de åndelige livslove og principper

Lidt om mine arbejdsmetoder

De værktøjer jeg benytter i min rådgivning er indføling, mine medfødte clairvoyante evner, tarotkort samt den fantastiske viden, jeg har erhvervet mig ved at studere Martinus åndsvidenskab i mange år – og ikke mindst de mange erfaringer jeg har fået ved at efterprøve årsagerne og virkningerne af at leve i pagt med de åndelige livslove og principper i mit daglige liv.En session varer 2 timer og koster kr. 600.

​

Sessionen kan enten foregå hjemme hos dig eller i min klinik i Skovlunde.

Det er muligt at lave aften- og weekendaftaler.

Du kan booke tid på 30 30 59 79 enten ved personlig henvendelse eller via sms.

Betaling

Beløbet kan enten betales kontant på selve dagen eller kan indbetales på konto 3572 3572610586 (Danske Bank) inden fremmøde. Husk at angive dit fulde navn ved overførslen. Hvis du bliver forhindret, tilbagebetales pengene naturligvis.

 

bottom of page